Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Tabaka skorsı: Binaların defa nüshası bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı binalarda her katta bir parça ivedi çıkış bapsı konum almalıdır. Güçlü katlı yapılarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Alelumum yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 medarımaişetlevi[bileğteamültir

Bunun derunin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıya Yangın Kapısı dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli âlem oluşturur.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dünyaarı çıkmasını ve henüz az esrar solumasını sağlamlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz kabil görebilir Yangın Merdiveni Kapısı hâlbuki yangınlardan en çok gönül kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page